...

Om Lærke

Jeg arbejder ud fra princippet om at forankre dig i din egen krop. Det er min erfaring at for at lave en længerevarende forandring, er det ikke nok at forstå problematikken på et mentalt plan. Vi bliver også nødt til at mærke og forstå det i vores krop og give plads til det, der er. Jeg ønsker at holde rum for dig og lytte til dig. Tiden i klinikken er din tid. Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen!

Her kan du læse om hvordan en behandling forløber hos Lærke Sølling akupunktur , og her kan du læse om min klinik.

I mit privatliv brænder jeg for yoga, meditation og lange gåture i naturen.

Jeg er uddannet akupunktør og TCM-behandler (Traditionel kinesisk medicin) på ETCMA-niveau, men er i mine behandlinger også stærkt forankret i fem fase-akupunkturen. Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) og er RAB-registreret. Dette stiller krav til min uddannelseslængde og indhold, løbende efteruddannelse og etiske retningslinjer. Dét er din garanti for en sikker, saglig og faglig behandling.

Her finder du min medlemside hos Praktiserende Akupunktører

Akupunkturuddannelse

Akupunktur – og traditionel kinesisk medicin ved København og Aarhus Akupunkturskole, under Lars Schuster og Nicholas Garner, Aarhus:

2499 timers akupunktur teori, og 1200 timers klinisk praksis. I alt 3699 timer. Det samlede timetal er inkl. Forberedelse, selvstudie og de fag, der er et krav for at opnå RAB-godkendelse.

RAB-fagene udgør: Anatomi, fysiologi, sygdomslære, sundhedspsykologi, førstehjælpskursus samt lovgivning/klinikdrift.

Praktik i Nha Trang (Klinik) og Ho Chi Minh (Hospital) i Vietnam.

Speciale/eksamensopgave om behandling af angst med kinesisk medicin/akupunktur.

Scroll to top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.